Laman

Kamis, 20 Februari 2014

Kata Bijak Jawa ( Kata Mutiara Bahasa Jawa )



- Bagi kalian yang pada suka update status tetang kata bijak,bisa mencoba kata-kata berikut ini.Kata bijak dalam Bahasa Indonesia kan sudah bisa? kali ini saya akan berbagi sedikit yang berbeda dari yang lain wkwkwk.Berikut merupakanKata Bijak Jawa Keren Abis

#JowoKeras

Nek koe wes ora pngen diatur wongtuo yowes minggato wae. Mesakke wongtuomu susah tok jaluki duit trs tapi awakmu dwe malah ora mbantu opo2!

#JowoKeras

Rasah ngarep karo wong seng ora mikerke prasaanmu! Percuma kowe mikerke tur de"e ora nganggep awakmu. Anane kowe mung loro ati!

#JowoKeras

Nek pacaran ojo labil2 banget ngono lo, kesanne pacaran mung nggo seneng tok. Mikerki seng dewasa.. saling pengerten.

#JowoKeras

Ono wektune kowe kudu mbacot kowe kudu ngomong lan ono wektune barang kowe kudu meneng ben ora dikiro kowe ki fitnah bos!

#JowoKeras

Kadang, kowe mikir "negative" kuwi malah nyikso awakmu dewe. Mulai saiki pikiranmu kudu jernih. percoyo percoyo lan percoyo!

#JowoKeras

Dadi wong kuwi kudu "introspeksi diri" sek, ojo sok nyacat aib"e uwong. Koyo kowe ki suci. HAHA TAIK!

#Jowo Keras

Rasah ngomong nek durung iso mbuktikke! Pas di takoni engko radong opo2! Isin aku nek dadi koe. hahahaa

#Jowo Keras

Nek emang lanang tunjukke, ojo wanine mung ngelarani atine wong wedok. BANCI reti ra! podo wae kowe ora ngehargai ibumu!